Проблем с ел.системата на Рейндж Ровър П38А.Помогнете!!
Здравйте аз съм сравнително нов собственик на РР П38А 2.5 БМВ мотор.Всички въпроси и проблеми които имах съм решил с четене във форума има страшно много инфо за което благоаря!
Имам проблем с ел.системата и не открих никой с подобен след 2-дневно ровене и темите.
За това се осмелих да питам.
Значи проблема е следния - след като излюча от контакт ми спира абсолютно всичко - CD,часовник,а на всяко гасене ми се нулира километража, дори лампичката която освтявя мястото кадето се поставя ключа, и тя не свети вече
. Незнам какво да правя моля помагайте.
Позрави!!!!
Здравйте аз съм сравнително нов собственик на РР П38А 2.5 БМВ мотор.Всички въпроси и проблеми които имах съм решил с четене във форума има страшно много инфо за което благоаря!
Имам проблем с ел.системата и не открих никой с подобен след 2-дневно ровене и темите.За това се осмелих да питам.
Значи проблема е следния - след като излюча от контакт ми спира абсолютно всичко - CD,часовник,а на всяко гасене ми се нулира километража, дори лампичката която освтявя мястото кадето се поставя ключа, и тя не свети вече
Позрави!!!!
псевдо разбирачи едно правят две развалят

, или са вързали нещо директно, а не би. Ако нещо е на криво, я вземи и пробвай да си включия вентилаторите без контакт или само на 1ва позиция. Ако тръгне, може би това са сбъркали. Ако не, те да си го оправят. Не съм много знаещ, ама се замислих. Де да знам
Коментар